VÅRA PROJEKT

TRÄFFPUNKT FISKSÄTRA

ÄR DU MELLAN 12-19 ÅR OCH VILL BREDDA DINA MÖJLIGHETER TILL EN MENINGSFULL FRITID? HÄR FÅR DU CHANSEN TILL ATT DELTA I EN ÖPPEN FRITIDSVERKSAMHET DÄR DU FÅR TA DEL AV AKTIVITETER ENLIGT EGNA ÖNSKEMÅL OCH BEHOV.

ÖPPEN IDROTT

ÄR DU MELLAN 10-23 ÅR OCH ÄR SUGEN PÅ ATT PROVA PÅ OLIKA IDROTTER I FISKSÄTRA? DÅ ÄR DU VARMT VÄLKOMMEN TILL FISKSÄTRA SPORTHALL. VI HAR LÖRDAGSÖPPET OCH NATTÖPPET UNDER VARDAGAR. VI ERBJUDER SPONTAN OCH AVGIFTSFRI IDROTT FRÄMST INOM BASKET OCH FOTBOLL. SAMT PROVA PÅ IDROTT EFTER ÖNSKEMÅL OCH BEHOV.

MED STÖD AV NACKA KOMMUN.

ÖPPEN KULTURSKOLA

UNDER DEN ÖPPNA KULTURSKOLAN FÅR DU SOM ÄR 7-19 ÅR TA DEL AV SPÄNNANDE OCH VÄRDEFULLA KULTUR AKTIVITETER OCH WORKSHOPS INOM KULTUR. VERKSAMHETER ERBJUDER ETT BRETT UTBUD AV KULTURKURSER MED FOKUS PÅ DANS, MUSIK OCH SKAPANDE OCH DIGITALT SKAPANDE.

PÅ UPPDRAG AV NACKA KOMMUN

TJEJ FOKUS

ÄR DU TJEJ MELLAN 12-19 ÅR? DÅ ÄR DU VARMT VÄLKOMMEN TILL TJEJFOKUS VI ERBJUDER AKTIVITETER FÖR JUST DIG SOM VILL TILLBRINGA TID OCH SKAPA ETT STÖRRE NÄTVERK BLAND TJEJER I DITT OMRÅDE. HÄR ARRANGERAS OLIKA AKTIVITETER OCH WORKSHOPS.

LOV KURSER

VÅRA UPPSKATTADE LOVKURSER KAN DU TA DEL AV UNDER VARJE SKOLLOV FÖR DIG SOM ÄR MELLAN 10-17 ÅR. VI ERBJUDER SPÄNNANDE KOSTNADSFRIA KULTUR AKTIVITETER INOM VÅR ÖPPNA KULTURSKOLA. PÅ UPPDRAG AV NACKA KOMMUN.

AKTIVITETS KLUBBEN

HÄR ERBJUDER VI KULTUR AKTIVITETER FÖR DIG MED SÄRSKILDA BEHOV MELLAN 10-24 ÅR. DETTA PROJEKT ÄR AVSATT FÖR UNGDOMAR MED SÄRSKILDA BEHOV DÄR ALLA KULTUR AKTIVITETER OCH WORKSHOPS ANPASSAS ENLIGT INDIVIDENS BEHOV.

MED STÖD AV NACKA KOMMUN.

YOUNG TELLERS

ÄR DU MELLAN 12-17 ÅR OCH VILL TA DEL AV ETT PROJEKT DÄR JUST DU FÅR VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD? VARMT VÄLKOMMEN TILL YOUNG TELLERS! HÄR FÅR DU CHANSEN ATT FRITT UTTRYCKA DIG SJÄLV GENOM MUSIK, LÅTSKRIVNING, PODCASTING OCH DANS.

MED STÖD AV NACKA KOMMUN OCH KULTURRÅDET